Underbar Ekologisk Raw Food

ALLTING är ALLTID ekologiskt i min Raw Food;  
i kurser, i catering och i det jag själv tar med mig, till exempelvis smakprover och events. 

Det är också så jag lever själv privat. Hittills har jag bara gästkockat på helt ekologiska ställen. 
Jag är tuff vid beställningar där man har specifika krav på t ex en tårt-topping – hittar jag inte ekologisk råvara föreslår jag en annan - annars får man skaffa det själv.

Jag är så seriös när det gäller det ekologiska.

För mig är det viktigt och min livsstil. Jag brukar säga att det är som ett hantverk; jag använder mina händer och lagar allt från grunden. Det mest processade är oftast tamarin ( den glutenfria soyan) och vinägern. Ibland får jag inte tag i ekologiska citroner, då köper jag färdig ekologisk citronjuice men det hör till undantagen. Om du beställer mat så gör vi tillsammans upp en meny, buffé eller vad det är du vill ha.
"Kvinnor runt elden" tårta med bl a carob, grapefrukt och ätbara blommor
Grön- och rödkålssallad masserad med olja och tamari
Jordgubbstårta med kokoschips-topping
Blåbär- och kokossmoothie med päron-tilltugg
Vårtårta med bl a tranbär och citron, toppad med kokoschips
Mortlad rosmarin
Magic-mala tårta med bl a rosvatten och jordgubbar, toppad med rosblad, kokoschips, 
mullbär och carobsås
Choklad- och jordgubbstårta toppad med ätbara blommor och chokladomslutna mullbär
Magic-mala tårta med bl a rosvatten och jordgubbar, toppad med rosblad, kokoschips, 
mullbär och carobsås
Mintchokladtårta med rostopping
Kokosmjölkstårta med färska bär och ljuvlig syren 
Choklad- och jordgubbstårta toppad med färska jordgubbar
"Kvinnor runt elden" tårta med bl a carob, grapefrukt och ätbara blommor
Vilda blad blandat med balkongodlat och på väg att bli smoothie
Mintchokladtårta toppad med syren och lavendel
Raw syrensaft in the making
Kallpressade juicer till detox-dag nr 2
Granskott och blåbärsblom att använda i smoothie och glass
Yum säger magen efter provsmakning av fyra olika kallpressade juicer
Massor med morotssoppa
Födelsedagstårta med bl a mandel och kokosbotten, fyllning av bl a choklad och cashew, 
toppad av hallon, blåbär, grantäpplekärnor och riven kokos
Saffranspannakotta på bl a cashew och hallonremmar
Sushi
Broccolisnacks
Marockans couscous med tillbehör
Cannelloni
Cannelloni och miniburgare och Pia

Nässlor, körvel och maskrosblad är underbart i smoothies eller peston
Ingredienser till raw syrensaft; citron, syren och raw honung-bara att tillsätta vatten
Fylld paprika till 50-års fest
Nypon
Couscous kålsallad på väg till hungriga magar
Basilikakräm på vinbärsblad med viol och rödlöksregn
40-årsbuffe :) raw pasta, broccolisnacks, cannelloni, burgare mm
Paranötsost på gurkskiva toppad med färsk oregano
Lakritsbollar, närmast kameran inte rullade i något, bakom till vänster rullade i lakrits 
och till höger rullade i choklad
Ingredienser till pasta alfredo, sötpotatisnudlar med blomkålsröra 
Pasta Alfredo på gröna blad, gurka, päron och valnötter
Pia med choklad- och jordgubbstårta
Smoothie på balkongen
Raw syrensaft - fin gåbortpresent
Mintchokladtårta med ros- och lavendeltopping
Violer, älskade violer som är så vackra och ätbara
Palsternackaris med myntablommor och krasse
Apelsinchiapudding
Rödklöver, daggkåpa, nässlor och maskrosblad - lovemedicin
Fylld paprika med tillbehör, bl a groddar och cashewsås
Juice
Värmande, kaneldoftande rödbetsjuice
Vilda blad-smoothie toppad med rödklöver
Raw pizza
Granskottsglass in the making
Rawchoklad-dekor
Kokosgräddetårta med färska bär och ätbar pense´ och viol
Raw nyponsoppa
Grön smoothie med gojibärtopping
Kokosmjölkstårta med färska bär och ljuvlig syren 
Spiraliserad morot till ätbar dekor
Vilda blad med blåbär 
Raw pizza till lunchlådan
Apelsinchiapudding
Pia i nässelhavet = paradiset
Saffranspannakotta med granatäppletopping och hallonrem
Raw pizza
Vilda blad plockas i mössa när man saknar påse eller korg
Cashew-dipp tricolore
Pesto på vilda blad med mycket basilika
Kex med raw ost och färsk oregano och gräslök
Kex med jordnötssmör, granskott och läkemalva
Raw burgare med äpple- och pumpariv, kantarellsoppa på bädd av gröna blad, i lunchlådan
Raw burgare med äpple- och pumpariv, kantarellsoppa på bädd av gröna blad, i lunchlådan


 






































































































































































































































































































.
















































































































































































































.