Rawfoodkalendern 2019




Rawfoodkalendern 2019 är nästan en helt vanligt kalender; med spiralbindning så att den lätt kan ligga uppslagen, med veckouppslag för hela 2019, namnsdagar och högtider tillsammans med helgdagar finns också med. Förutom ”helt vanlig” är den också ”helt unik” för det finns ingen liknande.

Med denna kalender vill jag inspirera dig till att prova rawfood, till att utforska en mer hälsosam livsstil med positiv påverkan på kroppen och knoppen. I lugn takt med en-sak-i-taget-principen närmar du dig rawfood både praktiskt och teoretiskt under ett helt år.

Upplägget i kalendern är ett återkommande 4-veckors intervall. På varje veckouppslag finns det ett nytt recept och ibland tips på vad du kan notera i kalendern för den veckan som en praktisk hjälp i tillagandet.

Varje 4-veckorsperiod börjar med en huvudrätt, vecka 2 lär du dig en dessert, vecka 3 ett mellanmål och en dryck den 4e veckan. Så rullar det på med nya recept hela året. Inför varje ny månad får du fördjupning i till exempel råvaror och annat som oftast är kopplat till det som ingår i recepten som kommer, ibland kan det handla om hälsa i allmänhet.

På olika ställen i kalendern finns det plats för lite mer anteckningar och jag uppmanar dig varmt att skriva ned vad som än kommer; t ex vad du tycker om, vad du inte tycker om, kanske också hur det ”känns” på olika sätt och hur du mår. Skriv gärna också ner vad du skulle vilja göra i framtiden, visioner, mål och annat som är viktigt för dig.

Välkommen till ett beslut som kommer vara gott för dig på flera sätt. Du har valt en kärlekshandling till dig själv och kanske inspirerar du nära och kära. Dina smaklökar kommer få mat som gör dem lyckliga samtidigt som kroppen jublar av mer näring.






















































































































































































.